Etter at vi selv har vært leietakere i mange år har vi erfart at det som regel er litt hektisk når man kommer til et nytt sted.  Man skal orientere seg, gjøre seg kjent med leiligheten, gjøre noen små innkjøp, kanskje pakke ut litt, og ikke minst etter en reisedag skal man slappe av og ta livet med ro. 

Når du kommer til CASA POZZONI vil du finne det tilrettelagt for en rolig og behagelig feriestart.  I leiligheten vil dere finne praktisk info om nærmeste matvarebutikk, det er gjerne den vi leter etter aller først.  I tilleg står det til fri benyttelse noen små produkter som som vi tror kan gjøre ankomsten litt enklere.  Nærmere opplysninger om dette finner dere info.permen i CASA POZZONI.

Vi håper at dere vil finne dette både hyggelig og behagelig og at det bidrar til at starten på ferien her i CASA POZZONI blir av beste kvalitet.

CASA POZZONI ligger i en helt vanlig boliggård i Giulianova.

Her bor det Italienske familier som lever sitt dagligliv uavhengig av våre "ferievaner" - noe vi skal ta hensyn til. 

CASA POZZONI er slik sett ingen leilighet for de som måtte ønske å reise på en "party-tur" til Italia.

Italienerne er både hyggelige og gjestfrie og verdsetter at vi er høflige.  Skulle dere ha en setning eller to på italiensk når dere møter på våre naboer vil dere oppleve at de setter stor pris på at dere  forsøker å beherske språket.  

Leiligheten 

Vår leilighet ligger i 2. etasje i et typisk italiensk boområde. Huset, som består av i alt 12 leiligheter, er omgitt av et solid gjerde med egen inngangsport og egen port til garasjene. Her trenger man nøkkel for å komme innenfor. Garasjen har plass til en liten eller mellomstor bil og ligger i kjelleretasjen. Herfra kommer du enkelt opp til leiligheten via trappen eller ved å bruke en liten heis. Det er en stor fri parkeringsplass på naboeiendommen som også kan benyttes til parkering. Det er fri sikt til denne fra CASA POZZONI.

 

CASA POZZONI ligger gunstig plassert i byen og i et lite trafikkert boligområde.  Både til stranden og til sentrum er det kun et par kilometer (kortere i luftlinje).

CASA POZZONI er praktisk og omtenktsomt innredet.  Det er fliser på gulv i alle rom. 

 

Kjøkkenet er godt utstyrt med alt man trenger av bestikk, dekketøy, kjeler, m.v. Det er innebygget komfyr, gasstopp integrert i benkeplaten, kjøleskap med fryser, brødrister, moccamaster og en enkel "italiensk" espressokoker. Fra kjøkkenet kommer man ut på en egen balkong.

 

Stuen er utstyrt med en 3-seters sofa som kan slåes ut til en dobbel sovesofa. I tillegg går det helt fint å plassere en ekstra madrass her for en ekstra soveplass. (Litt mer info lenger ned på denne side) Her er også spisestue og TV. Fra stuen kommer man ut på terrassen som er møblert med bord og stoler til både måltider og avslapping.

Badet er flislagt både på gulv og vegger og har dusj, badekar, WC, bidé og vaskemaskin.

Soverommene i CASA POZZONI har begge dobbeltseng.  På det største soverommet er det plass til en ekstraseng om det skulle være behov for det.  Begge soverommene har egen utgang til felles balkong. 

I leiligheten er det i tillegg til disposisjon 2 ekstrasenger (selvoppblåsbar, 102X200 cm og ca. 50 cm høy) og en sammenleggbar barneseng til familiens alle minste.  I alt kan ditt reisefølge telle 8-9 personer i CASA POZZONI!

Når dere leier hos oss kan dere selvfølgelig bruke våre to sykler som finnes i leilighetens garasje.