Casa Pozzoni  

 

 

 

 

Hvordan komme til CASA POZZONI og Giulianova.

 

 

 

 

 

 

 

CASA POZZONI ligger i gaten Via Forli i Giulianova.  For å finne adressen enkelt klikker du bare på kartsymbolet til venstre.  Linken bringer deg til Google Map hvor vi også anbefaler at du aktiviserer Googles Street Wiew for å se detaljene bedre. Med Street Wiew kan du også bevege deg rundt i setrum av Giulianova og gjøre deg litt kjent før oppholdet starter.

 

 

 

 

 

Det er enkelt å finne frem til CASA POZZONI uansett hvilken vei du kommer.  Fly med Norwegian til Fiumicino og spaser til garasjen og leiebilselskapene før du legger ut på de brede og oversiktilige veiene til Giulianova og CASA POZZONI.  Det tar ca 2 timer å kjøre fra Roma til Giulianova.  Er man ute i god til kan det være svært gunstige priser på flybilletter til Roma. 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ellers verdt å merke seg at Ryanair i mai 2010 startet med direktefly (sommerrute fra ca. påsken) fra Torp i Sandefjord til Pescara.  Dette er veldig nære Giulianova og kun ca. 45 minutters kjøring til CASA POZZONI. Gå direkte til de ulike transportselskapene fra våre linker i teksten eller fra bildene til venstre. 

AbruzzoCasa tar ikke ansvar for innholdet på eksterne sider.

 

 

 

Mange velger å kjøre hele veien ned.  Det er en lang tur, men den forkortes en del ved f.eks å ta båt til Kiel.  Det billigste alternativet blir for de fleste da å kjøre til Gøteborg og stige ombord på en av Stena Lines ruter til Kiel.  En overnatting f.eks i Schönberg rett utenfor Innsbruck er da innen rekkevidde forholdsvis tidlig på kvelden.  Velger dere å kjøre anbefaler vi bruk av GPS, som vil bringe dere helt frem til døra, eller å skrive ut kjørerute fra f.eks VIAMICHELIN eller fra TOMTOM

 

 

 

 

Et annet alternativ er biltoget DBAutozug som du kan ta fra f.eks Hamburg til Verona.  Det er mange flere muligheter til å velge både avreisested og ankomststed her.  Dette er et populært tilbud så vær oppmerksom på at plassene fylles raskt opp - det er mange som vil ha med egen bil i ferien og derfor bestiller en slik behagelig reise tidlig på året. 

 

 

 

   

Det er gode buss og togforbindelser i Italia.  Enten du lander med fly på en av flyplassene i Roma eller i Pescara er det uproblematisk å komme seg til Giulianova med buss og / eller tog.  Fra Romas flyplasser tar du buss eller tog til stasjonen Tiburtina i sentrum og bytter der til f.eks ekspressbuss til Giulianova.

 

 

   

Det enkleste er kanskje å ta direktebuss fra flyplassene til Giulianova.  Buss fra f.eks Fiumicino går kl. 09.00, 11.00, 14.10, 16.00, 19.00 og kl. 21.30 og koster ca. 22.00 Euro.  Se her: www.gasparionline.it 

Fra flyplassen i Pescara kan du ta buss til stasjonen i Pescara og fortsette videre med buss eller tog til Giulianova.

 

Vi hjelper gjerne til med mer detaljert info om disse alternativene!   

 

 

Tilbake til toppen av siden